dimarts, 31 de març del 2009

ESCAL UGS - Estudi d'Integració Paisagística

El passat dissabte va aparèixer una nota al diariet de Vinaròs on es possava a exposició i opinió púbilca l'impacte paisagístic del projecte CASTOR, en la que emplaça a tothom qui vulgue saber quin serà l'impacte a recollir l'estudi que han fet i omplir una enquesta. Això és important perquè estes enquestes tindran valor oficial de l'opinió pública dels afectats del CASTOR. Hem llegit la memòria i no diu res sobre el que realment suposarà la planta de gas.

És molt important que ens passem per l'oficina del CASTOR (sota del costat dels pisos Roca, al baradero de Vinaròs) agafeu l'enquesta (http://www.vinaros.es/documentos/660.pdf), l'ompliu i l'entregueu abans del dia 11 d'abril. També podeu presentar-la a diferents establiments d'Alcanar: Ferreteria Bel, botiga Ars, a Serveis Agraris o a l'Ajuntament (a Cristina o Laia), i nosaltres les presentarem, totes juntes, a l'empresa l'últim dia.

Penseu que és una enquesta trampa, així que per a cualsevol dubte no contesteu i fiqueu al final de l'enquesta en l'apartat d'observacions i sugerències que l'estudi no dóna la suficient informació per a contestar l'enquesta però que l'impacte paissagístic serà totalment incompatible per l'entorn de la comarca.

Hi ha el temps molt just, però qui vulgue passar per l'oficina d'ESCAL a Vinaròs per consultar l'estudi d'integració paisatgística i omplir aquest qüestionari per dir que l'estudi no compleix amb els requisits que determina la normativa vigent de la CCAA Valenciana, pel que fa a mesures d'integració paisatgística, etc.

Aquest és l'enllaç de la web de l'Ajuntament de Vinaròs on hi ha la documentació de consulta: http://www.vinaros.es/templates/ficha01.php?idsec=70&idkey=54

Ja falta menys per aturar-ho!!!!