dijous, 24 de setembre del 2009

Aclaracions

Aquests darrers dies han aparegut al poble d'Alcanar pintades i pamflets anònims que al·ludien a la decisió de l'ajuntament en la qüestió del pregó de festes. Fins i tot han corregut uns correus electrònics -que tampoc portaven signatura personal- enviats des d'una de les pàgines de la Plataforma Ciutadana de Defensa de les Terres del Sénia.

Per aclarir alguna possible confusió voldria assenyalar:

1.- La Plataforma no ha fet mai cap reprovació pública de cap persona, entitat u organització sense haver-ne parlat, debatut i aprovat en assemblea. El pregó de festes no ha estat inclòs en cap punt de l'ordre del dia de reunió i per tant ningú pot emetre cap judici o valoració en nom de la Plataforma.

2.- Algú ha utilitzat un dels suports habituals de la Plataforma per divulgar idees pròpies i convocar accions concretes, amb clara intencionalitat política de criticar una decisió de l'ajuntament, no ha donat la cara signant els comunicats i s'ha amagat al darrera del bon nom de la Plataforma. Si, més a més, volia perjudicar a la Plataforma, ha aconseguit causar un dany irreparable a una entitat fonamentada en el debat i la presa d'acords consensuats.

3.- Per tant, la Plataforma no subscriu cap de les afirmacions divulgades sobre el pregó de les festes quinquennals ni està d'acord amb les accions demanades.

Bones festes a tot el territori i esperem que les properes quinquennals les puguem celebrar també sense dipòsit, sense gasoducte i sense planta de gas.

Alcanar, 23 de setembre de 2009.

Joan Ferrando Doménech.

4 comentaris:

Miralles i Romero S.L. ha dit...

Jo no vos crec fins que no condemneu la cimentera igual que feu amb el Castor. O és que la cimentera no fà mal?

Lluket ha dit...

Quina xonada més gran...

Té lo mateix sentit lluitar contra un projecte que ja està en marxa, des d'època dictatorial, tot sigue dit, que contra un suposat projecte? Si no voleu unir-vos a la lluita no ho feu, però este argument tan degenerat que utilitzeu comença a cansar ja...

Miralles i Romero S.L. ha dit...

I com ja està fet no contamina. I el tiempo no paraaaaaaaaaaaaa...

Lluket ha dit...

He dit a algun lloc que no contamina? No fa falta que em poses a la boca paraules que no he dit.

Firma un no anònim.