dissabte, 14 de juny del 2008

La PCDTS al Ple de Vinaròs

La Plataforma en Defensa de les Terres del Sénia, ha demanat el conveni urbanístic que l’alcalde de Vinaròs Jordi Romeu va signar amb l’empresa ESCAL UGS, a l’empara de l’art. 31 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre re Règim Jurídic i del Procediment administratiu Comú, que reconeix com a interessats en un procés administratiu a titulars de drets o interessos legítims.

Una vintena de membres de la Plataforma va assistir al Ple de l’ajuntament de Vinaròs del dia 10 de juny en el que es va aprovar el conveni per majoria, encara que només hi van votar a favor els partits que estan al govern municipal. Ara s’ha demanat que es conegui públicament el contingut d’aquest document.

La Plataforma manifesta també que la convocatòria de mobilització convocada per al 28 de juny a Vinaròs està tenint molt bona acollida. Amb un ambient cívic, pacífic i festiu es pretén que hi participen totes les persones que no estan d’acord amb el macro magatzem submarí, el gasoducte i la planta de gas terrestre. Amb aquesta convocatòria es demana també a les administracions implicades informació més transparent i participació real de la gent del territòri.

Terres del Sénia, 13 de juny de 2008.