dimecres, 13 de maig de 2009

Comunicats Plataforma mes de Maig

A continuació posem a la vostra disposició en forma .pdf diversos comunicats de la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia.

Esta setmana mateix s'ha enviat al Conseller de Política Territorial i Obres Públiques un nou comunicat de la Plataforma on es denúncia la vulneració de l'espai marítim-terrestre català per part de l'empresa Euscal UGS, evidentment això fa que la Generalitat de Catalunya esdevingui "de facto" part implicada.

Desprès d'un llarg procés s'ha aconseguit que el Ministeri d'Indústria contradigui l'empresa sobre la disponibilitat de que tota la documentació relativa al Projecte Castor estigui com a mínim en castellà. Descarregue-vos la carta que se li va fer arribar al Ministeri la Plataforma i des d'aquí vos podeu baixar lo comunicat d'este mes de Maig.

També durant este mes de maig s'han fet arribar al Parlament Europeu diverses caixes de cítrics ecològics produïts a Alcanar alhora que diversos arbres taronges de decoració. Des d'aquí vos podeu descarregar lo comunicat.

Durant el passat mes d'abril també es va publicar un comunicat expressant la preocupació sobre l'afectació dels dipòsits subterranis i dels aqüífers a causa de la utilització dels agents químics utilitzats en el suposat Projecte Castor.